Meniu
Telefon fix

0233 210 470

Mobil

0729 300 290, 0729 300 292

Fax

0233 210 470

Vizitati pagina noastra din

SEAP

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. ACORD TRADING S.R.L.www.acordtrading.ro - are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare inscrierii dumneavoastra in baza noastra de date. Refuzul dvs. determina excluderea dvs. din baza noastra de date.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: departamentului de Marketing al societatii.

Prin selectarea butonului “Abonare”, va dati acordul ca adresa dumneavoastra de e-mail sa fie introdusa in baza de date ACORD TRADING si sa fiti informat cu privire la produsele si ofertele noastre.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la acord.trading@gmail.com, sau catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Abonare la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi ultimele noutati si oferte Acord Trading!

Brand-urile noastre:

Aco ILYNKA

Doriti o oferta de pret? Completati formularul de mai jos

Sus